Képgyár

"Ilyet én is tudok csinálni."
"Ezt nevezik művészetnek?"
"Régen bezzeg tudtak festeni."
"Na, ezt én is kiraknám otthon."
"Afrikában közben éheznek."
Fotó, képzőművészet, építészet, látható és láthatatlan dolgok.

Friss topikok

IndaFotó képek

Linkblog

Olajozottan nem indult el a Képgyár, az Index vizuálblogja

2009.01.23. 02:32 Földes András

Drága Olvasó! A terveink közt szerepelt, hogy indulásra feltöltjük most induló blogunkat az ország néhány új és furcsamód lehengerlő küllemű épületének kritikájával, ahogy tettük egykor itt. Bemutatunk pár izgalmas, magyar street artos csoportot. Aztán közzé tesszük interjúnkat a graffitiellenes harc egyik vezérévé előlépett Bojár Iván Andrással, aki szerint a patkányokat a lepra miatt kell irtani. Lendületes írásokban mutatjuk be, hogy milyen jó kiállítások nyíltak a télre. Sőt, elkezdjük a vécé guide-unkat is, amihez már bejutottunk jó néhány, meglepő hely és intézmény eldugott helyiségébe.

 

Az élet azonban valamiért mindig gyorsabban lép nálunk, így még csak kedvenc street artosunk és majomfestőnk, Stark Attila blogdizájnjának installálásánál tartottunk, amikor kiderült: mi is részt veszünk a New York-i magyar évad megnyitóján. Hátrahagyva kéziratainkat repülőre szálltunk tehát, tudva, hogy a Képgyárat a világ legjobb városából származó sztorikkal beindítani az ősi kínai bölcsek szerint is hosszú és tartalmas blogolást jelent.

Fogadják szeretettel az Index képzőművészettel, fotóval és a vizualitás egyéb formáival foglalkozó blogját, és ne irkáljanak hülyeségeket a kommentekbe.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr80898867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.24. 11:38:22

végre egy értelmes blog :) hurrá! Szorgalmas frissítést és kevés trollt kívánok.

banyanyanya 2009.01.24. 19:23:18

KÖSZÖNJÜK, ez tényleg egy normálisnak és értelmesnek kinéző blog... és kérjük majd a Carnegie Hall-os tudósítást is...

szilard@ 2009.01.26. 09:19:04

Ha nem csal az emlékezetem, volt olyan külföldi magyar est is, ahol Enescu: Pacsirtáját játszották, mint a magyar népzene egyik gyöngyszemét.

yeahyeahyeah 2009.01.26. 13:24:41

Sziasztok a leírás alapján nagyon bejön ez a blog, szükség volt már egy ilyenre, sok sikert meg hasonlókat!

ByBA 2009.02.10. 20:04:51

Földes! Te istencsászár! :)
süti beállítások módosítása