Képgyár

"Ilyet én is tudok csinálni."
"Ezt nevezik művészetnek?"
"Régen bezzeg tudtak festeni."
"Na, ezt én is kiraknám otthon."
"Afrikában közben éheznek."
Fotó, képzőművészet, építészet, látható és láthatatlan dolgok.

Friss topikok

IndaFotó képek

Linkblog

Szép a hajad

2010.11.14. 16:31 Földes András

 Pillanatnyilag nem tudok izgalmasabb művészeti ágat megnevezni a spontán utcai művészetnél. Annál a kollaboratív alkotási metódusnál, ahol az egymást nem is feltétlenül ismerő művészek szellemi energiái egyesülnek egy, az egyes tudati szinteket is meghaladó, magas színvonalú munkában.

foldesandras: bpgraff

Ennek a közösségi alkotásnak egyik izgalmas eredménye látható a Kertész utcában. A Szép a hajad című munka (vegyes technika) formai és tartalmi rétegzettségéhez nyilvánvalóan hozzájárul, hogy szemközt található a művészlelkű antiglobalisták egyik bázisa, a fogasház.

foldesandras: bpgraff01

Szintén ezen a kiállítóhelyen mutatták be a Szőranya lerombolja című képet. A fogasházban egyébként van egy galéria, ahol fiatal fotósok állították ki hetedik kerületi impresszióikat, de ezek mind csak egy művész alkotásai, egyik sincs összefirkálva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr112448254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása