Képgyár

"Ilyet én is tudok csinálni."
"Ezt nevezik művészetnek?"
"Régen bezzeg tudtak festeni."
"Na, ezt én is kiraknám otthon."
"Afrikában közben éheznek."
Fotó, képzőművészet, építészet, látható és láthatatlan dolgok.

Friss topikok

IndaFotó képek

Linkblog

Buldogkedvelők matricáznak Miskolcon

2010.12.06. 22:53 Földes András

foldesandras: aP1030483Nem lehet könnyű a miskolci street artosoknak fenntartani anonimitásukat. Munkahelyük, a miskolci főutca ugyanis a sötétedés után olyan néptelen, hogy a legfigyelmetlenebb elhaladónak is feltűnik, ha valaki matricákat, plakátokat ragasztgat. Lehet persze, hogy az állandó visszajelzés inkább családiassá teszi a miskolci street artosok akcióit. Ilyen hangulat uralkodott 2006-ban Szegeden is, amikor a Kétfarkú Kutya még ott tevékenykedett. Sokan fejből mondták fel a városban található munkáit.

Úgy tűnt, jelentős konkurenciája a miskolci társaságnak sincs: a placcot a buldogkedvelők uralják, akik mellett néhány városi biciklista és üdülésicsekk-nepper dolgozik még.

 Kattints ide a főutca teljes kollekciójáért >>>

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kepgyar.blog.hu/api/trackback/id/tr222498337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zenginee 2010.12.07. 02:29:22

Ez Like:D Szeretem a bulldogokat, de Szegedet jobban... (És mielőtt bárki is előjönne szokása szerint azzal, hogy "Látom megragadtad a cikk lényegét" szólok, hogy igen megragadtam, de szórakozásból írogatok baromságokat xD)

Case · http://streetartbp.hu/ 2010.12.10. 12:50:31

Baromi jók. :) Kár, hogy Miskolc oly messze-távol van.
süti beállítások módosítása